شماره مجوز 125/106/2727 ص/98
ساعات کاری 9:00 تا 22:00
امتیاز دهید :

سمپاشی درختان میوه

سمپاشی درختان میوه
تاریخ : ۱۳۹۹/۱۲/۰۹ / تعداد بازدید : 20984 منبع:سم گستر افق
سمپاشی درختان میوه یکی از چالش های باغداران است که به موقع و در زمان مناسب انجام شود تا درختان از آفات و شته در امان بمانند و آسیب نبینند. در این مطلب تلاش می کنیم که زمان های مناسب برای سمپاشی درختان میوه را به زبانی ساده و روان توضیح بدهیم. توجه داشته باشید که سمپاشی باغات یکی از خدمات شرکت سمپاشی سم گستر افق هست اما در اینجا تلاش می کنیم تا راهنمایی باشیم برای شما عزیزان.

 

 

اطلاعات کامل درباره سمپاشی کشاورزی


سمپاشی درختان میوه در بهار

زمان سمپاشی درخت هلو و شلیل

در بخش سمپاشی مرکبات به صورت کامل به بحث سمومی که برای این نوع میوه ها استفاده می شود و اشاره کردیم که شما را دعوت می کنیم در صورت تمایل آن مقاله را نیز مطالعه کنید. از دیگر درختانی که در ایران کاشت می شوند و همواره پذیرای آفت های مختلف می شوند درخت هلو و شلیل است. زمان سمپاشی درخت هلو و شلیل،برای دور نگهداشتن این گیاهان از حشره و آفت به صورت دوره ای انجام می شود.

سمپاشی درختان میوه در بهار

از زمان هایی که سمپاشی درختان میوه انجام میشود،بهار است. در فروردین ماه و زمان تورم جوانه ها از ترکیبات مس به میزان 3 تا 5 در هزار استفاده می شود و این کار به منظور پیشگیری از بیماری هایی نظیر لب شتری و غربالی است. سمپاشی درخت هلو و شلیل در اردیبهشت نیز انجام می شود که هدف از آن جلوگیری از سفیدک است و اگر با کشت درختان هلو و شلیل آشنا باشید، حتما می دانید که سفیدک در این درختان رایج است. به این منظور از سموم ترکیبی کاپتان یا بنومیل یا توپسین ام با قارچ کش های جدید نظیر توپاس و یا انویل استفاده می شود. اندازه ترکیب این سموم به نسبت ۱۲/۵ سی سی توپاس و ۵۰ گرم بنومیل یا توپسین ام می باشد که در ۱۰۰ لیتر آب یا قارچ کش جدید نظیر کولیس (نیم در هزار) یا دومارک (۰/۳ در هزار) یا استروبی (۰/۲ در هزار) به کار می رود تا درختان از سفیدک در امان بمانند.
در خردادماه نیز این نوع درختان را سمپاشی می کنند که در واقع تکرار سموم اردیبهشت است. فقط باید توجه داشته باشید که ترکیب کود مایع در رنگ، طعم و کیفیت میوه تاثیر بسزایی دارد به همین خاطر توصیه می شود که سمپاشی خرداد نیز انجام شود.

سمپاشی درختان میوه در پاییز

برای سالم نگه داشتن گیاه یکبار نیز در پاییز و در ماه آبان اقدام به سمپاشی درختان می شود. در این زمان هدف از سمپاشی بیشتر پیشگیری از بیماریهای قارچی است البته تاثیرات دیگری نیز دارد. در این زمان از ترکیبات سموم مسی استفاده می شود و نسبت آنها نیز 3 تا 5 در هزار است. از یاد نبرید که این سمپاشی بعد از ریزش برگها انجام می شود و ممکن است بر اساس آب و هوای منطقه کمی تغییر داشته باشد.

سمپاشی درختان میوه در زمستان

زمستان از محبوب ترین زمان ها برای سمپاشی درختان است زیرا برگی وجود ندارد و در میزان سموم صرفه جویی می گردد و سم نیز به همه بخش های درخت می رسد. این سمپاشی در اواخر زمستان و در اسفندماه انجام می شود. سمی که در این دوره از آن استفاده می شود روغن ولک است که 1 و نیم تا 2 لیتر از آن را در 100 لیتر آب مخلوط می کنند؛ همچنین به آن حشره کش دورسبات یا اتیون نیز می افزایند و مقدار آن 150 سی سی در 100 لیتر آب است.

سمپاشی درختان میوه در زمستان

از بین بردن شته درختان میوه

درختانی که میوه های هسته دار دارند مانند هلو و شلیل که در این مقاله آنها را مثال قرار دادیم شپشک نخودی است. به این شپشک ها در زبان عامیانه شته خونی نیز گفته می شود. برای از بین بردن آفت یا شته درختان میوه، در اواخر زمستان سمپاشی روغن ولک (دو لیتر در صد لیتر آب) به همراه یکی از حشره کش های اختصاصی را انجام می دهند و آن را در زمان گلدهی تکرار می کنند(سمپاشی درختان میوه بعد از گلدهی) و به این صورت شته ها به صورت کامل کنترل می شوند.
برای انجام سمپاشی شته درختان میوه، اگر گیاه شما دچار بیماری لب شتری یا غربالی شد سموم ترکیبات مس یا کاپیتان را تکرار کنید. این اتفاق بیشتر در فصول پرباران رخ می دهد. برای کسب اطلاعات تخصصی تر یا مشاوره رایگان با شماره تلفن های ما در وب سایت پیش رو تماس بگیرید. ما همواره آماده خدمت رسانی به شما هستیم.




پرسش و پاسخ سمپاشی درختان میوه

بهترین سم برای درختان میوه چیست؟

به این منظور از سموم ترکیبی کاپتان یا بنومیل یا توپسین ام با قارچ کش های جدید نظیر توپاس و یا انویل استفاده می شود. اندازه ترکیب این سموم به نسبت ۱۲/۵ سی سی توپاس و ۵۰ گرم بنومیل یا توپسین ام می باشد که در ۱۰۰ لیتر آب یا قارچ کش جدید نظیر کولیس (نیم در هزار) یا دومارک (۰/۳ در هزار) یا استروبی (۰/۲ در هزار) به کار می رود تا درختان از سفیدک در امان بمانند.

برای از بین بردن سفیدک درختان چه کاری انجام می دهیم؟

محلول پاشی با کود مایع همراه سموم در رنگ و طعم وکیفیت میوه اثر فوق العاده دارد و این کار انجام می شود

چرا در اردیبهشت ماه سمپاشی انجام می شود؟

هنگام تورم جوانه ترکیبات مس ( ۳ تا ۵ در هزار) برای پیشگیری بیماری غربالی و لب شتری

چرا در آبان ماه سمپاشی می کنند؟

برای پیشگیری بیماریهای قارچی (لب شتری و غربالی) سمپاشی با ترکیبات مس بعد از ریزش برگها به نسبت سه تا پنج در هزار



ارسال نظر
captcha
ارسال نظر
سیدابولفظل حسینی از شهر دررود نیشابور 3 سال قبل
لغو
پاسخ
0-

سلام شما گفتید سمپاشی ابان بعد از ربزش برگها اما بهتر نیست قبل از خزان برگها پیش از زرد شدن برگها ترکیبات مسی یا فروت ست پاشیده شود

captcha
ارسال نظر